torstai 19. joulukuuta 2013

Hyvä OSAAVA future kehittäjä!


Ensimmäinen hankevuosi on päättymässä. Uutta on luotu, vanhaa kyseenalaistettu ja kehittämisrakenteita päivitetty- hyvä me!
Nuorten pedassa on uusia oivalluksia ja some mukana oppimisen ja verkostoitumisen tukena. Opiskelijakysely tuo uutta puhtia pedagogiikan kehittämisessä, josta saamme kuulla piakkoin lisää.
Nuorten opsossa on otettu ensiaskeleita, uusia työelämäavauksia on tehty ja toimintamallien kuvaaminen on käynnistynyt.
Nuorten olohuoneessa on konkreettisesti ja käytännöllisesti löydetty toimintatilojen uuskäyttöä, oppimis- ja ohjausympäristöissä on aistittavissa uutta lämpöä ja inhimillisyyttä. Kuvat kertovat siitä enemmän.
Vertaisuus luotsaa meidän kaikkea toimintaa, ei yli-, eikä alikatsomista, vaan samuuden, ihmisenä olemisen jakamista joka kohtaamisessa. Vertaisryhmämentorointiohjaajia saamme lisää hankkeen edetessä, tarvetta on koettu erityisesti nuorten ohjaamisessa.
Vertaisuudessa ja voimavaralähtöisyydessä on käynnissä yhteinen FB pohjainen kilpailu 'miten opin parhaiten', jonka tuloksia saamme kuulla ensi vuoden alussa.
Verkostotoimintamallissa on kuvattu verkostotoimijan taitoja ja todettu että osaaminen kehittyy vain verkostoitumalla ja yhdessä kehittämistyötä tekemällä.
Kuoronjohtaja totesi syksyllä 'huomatkaa tässä kohtaa nuoteissa on koko tauko, se voi olla konserttikuulijalle kaikkein tärkein hetki, joten kunnioitetaan sitä'.
Joulunaika on myös tärkeä taukopaikka, hiljaisuudessa ja rauhassa uuden oppiminenkin käynnistyy.
Kiitos innostavasta yhteistyöstä!
Hyvää joulua ja Onnellista Uutta vuotta 2014
Lämpimästi ajatellen Gitta
Helsingin Diakonissalaitos toivottaa sinulle rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2014.
Samalla haluamme kiittää päättyvän vuoden erinomaisesta yhteistyöstä. Joulutervehdyksiin varatut rahat lahjoitamme tänä vuonna Global Clinicin lääkkeisiin.

Vapaaehtoisvoimin toimiva klinikka ottaa vastaan paperittomia ulkomaalaisia potilaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti