maanantai 27. tammikuuta 2014

OsaavaFuture –hankkeen ”Miten opin parhaiten? Miten opetan parhaiten?” –kilpailun voittajat on valittu. Opiskelijoille, opettajille ja ohjaajille suunnatussa kilpailussa haettiin luovaa ja ytimekästä kuvausta siitä, milloin itse on parhaimmillaan joko oppimisessa tai opettamisessa.

Voittajat valittiin hanketiimissä ja Facebook-äänten perusteella 15 työn joukosta. Laajasalon opiston Facebook-kilpailusivuilla kävi 518 vierailijaa katsomassa kilpailutöitä ja samalla tutustumassa erilaisiin ajatuksiin ja kokemuksiin oppimisesta.

Ensimmäisen palkinnon voitti Tea Kvist Keskuspuiston ammattiopistosta kilpailutyöllä Hyvä yhteishenki tuo hyvän ilmapiirin. Toinen palkinto menee Julia Melartille Invalidiliiton Järvenpään koulutuskeskukseen. Hänen työnsä on nimeltään Runo. Kolmas palkinto jaetaan Vilma Niroselle kilpailutyöllä Kiva ja hauska. Vilma opiskelee Laajasalon opistossa. Voittajat saavat palkintona kaksi leffalippua. Lisäksi kaikille kilpailuun osallistuneille annetaan leffalippu.

Kilpailutöissä tuotiin hienosti esille, miten eri tavoilla voidaan oppia. Töitä pääsee katsomaan Laajasalon opiston Facebook-sivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti