maanantai 24. marraskuuta 2014

Päivän anti ja tulevaisuuden opettaja -gallupMukana osaamisen jakamisen päivässä oli Laajasalon opiston opiskelijoita. Gallupin toteuttivat Emmi Skytén lehtitoimittaja-tiedottajalinjalta ja Tarmo Rouhiainen crossmediatoimittajalinjalta.

Gallupissa kysyimme:

1) Mikä oli päivän anti sinulle?

2) Millainen on tulevaisuuden opettaja? 


 
 1) "Verkostoituminen ja muihin tavoitealueisiin tutustuminen."

 2) "Sellainen, joka käyttäisi uusia oppimisympäristöjä, kuten sosiaalista mediaa. Että ei  jämähtäisi siihen, mitä on käyttänyt. Tulevaisuuden opeetajan pitäisi olla oppilaiden tasolla ja hänen pitäisi osata uudistautua."


Kaisa Penttinen
 

1) "Verkostoituminen ja hankkeen tuotoksien näkeminen. Lisäksi on kiva, että opiskelijoita on  mukana."

2) "Tulevaisuuden opettaja on ohjaava ja läsnäoleva. Se ei ole niinkään perinteistä luokkahuoneopettamista vaan voidaan esimerkiksi jalkautua työpaikoille."
 

Carita Sirkka
 1) "Kokonaiskuvan kertaus. Kun jokainen pyörii oman tavoitealueensa ympärillä, tämä oli hyvä  kertaus siitä, mitä kaikkea hankkeeseen kuuluu."

2) "Tulevaisuuden opettajuudessa on enemmän ohjausajatus taustalla. Hän käyttää monipuolisesti tietotekniikkaa hyväksi. Tiimityö on tärkeää, se että tehdään enemmän yhdessä kuin yksin. Lisäksi opiskelijoiden pitäisi osallistua suunnitteluun."
Minna Lännenmäki
 

1) "Olin enemmän esittelemässä kuin kiertelemässä, mutta sain kuitenkin tietää mobiililaitteiden 
käytöstä opetuksessa."

2) "Tulevaisuuden opettaja on ohjaaja ja mahdollistaja. Hän järjestää opiskelijoille tilat sillä tavalla, että he voivat oppia."


 


Emmi Skytén
Kuvat : Tarmo Rouhiainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti