perjantai 4. lokakuuta 2013

Yammerilla henkilöstöä osallistamaan


Yammer on Keskuspuiston ammattiopistossa käytössä oleva organisaation sisäinen vuorovaikutuskanava. Yammerissa on eri verkostoille omat kanavat, joiden sisältöä pääsevät lukemaan ja kommentoimaan ko. verkostojen jäsenet. Keskuspuistossa käytännöksi on suositeltu, että ainoastaan koulutusalakohtaiset ryhmät olisivat suljettuja ja kaikki muut ryhmät avoimia. Yammeriin voidaan perustaa myös esimerkiksi erilaisille projekteille omia ryhmiä, myös silloin kun osallistujia on muista organisaatioista. Keskuspuiston Yammerissa on niin kotimaisia kuin kansainvälisiä hankeryhmiä. 

Yammer tukee sekä koko organisaation tason että alaryhmien sisäistä vuorovaikutusta ja tarjoaa monipuolisia työkaluja keskustelujen oheen (muun muassa liitetiedostot, äänestykset, kutsut, yhteiskirjoittamisalue). Yammerin peruskäyttö on maksutonta. Yammer on toiminnoiltaan samantyyppinen kuin Facebook, joten sen käyttö on helppoa ja yksinkertaista. 

Keskuspuiston Yammeriin tähän mennessä liittynyt hieman alle 300 henkilökunnan jäsentä, joista kaikki eivät toki ole aktiivisia.  Kuitenkin osa henkilökunnasta osallistuu aktiivisesti keskusteluun ja toivottavasti heidän joukkonsa kasvaa kanavan käydessä tutummaksi. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti